Partner - India

Jamalpur Secondary School – Haridwar

Zo’n zes uur met de trein vanaf New Delhi ligt het dorp Haridwar. Haridwar is een van de plekken die we nu zo’n drie jaar met onze groepen bezoeken. Tijdens het bezoek aan het dorp leren we meer over het Hindoeïsme en het belang van de Ganges in het alledaagse leven van de Indiërs die hier wonen. De jongeren van de Jamalpur Secondary School ontvangen ons ieder jaar met open armen en waar dit eerst nog een uitwisseling was, gebaseerd op interculturaliteit, zijn we de laatste paar jaren begonnen met het ondersteunen van de school in het verbeteren van de kwaliteit van onderwijs.

01/07/2019
Renovatie klaslokalen - €5490,-

Bij de Haridwar school kunnen er verschillende werkzaamheden worden gerealiseerd zoals de renovatie van verschillende klaslokalen en de lunchplek. Ook kan er een watertank worden voorzien, kunnen er planten worden geplaatst en kunnen er stoelen en banken worden bekostigd. Vele nodige werkzaamheden om een goede kwaliteit school te kunnen worden. Dit kan worden bewerkstelligd door een bedrag van €5490,-.

01/07/2018
Kantine en faciliteiten - €6.100,-

Dit jaar zal er hard gewerkt worden aan het opknappen van de kantine, waar alle kinderen een lunch aangeboden krijgen, en het renoveren van zes klaslokalen. Daarnaast zullen er ook educatieve materialen aangeschaft worden en gaan we samen aan de slag om een duurzame en veilige speelplaats te creëren.