Partner - World into your classroom

Middelbare scholen

Als school hoef je niet vanaf nul te beginnen om een Xplore dag op school te organiseren. Volledige dagprogramma’s, zoals uitgevoerd op andere scholen, liggen klaar. Echter, specifieke activiteiten en initiatieven worden natuurlijk gestimuleerd. Wat is de missie en visie op uw school op het gebied van wereldburgerschap en hoe kan het Xplore programma daaraan bijdragen? Deze uitgangspositie kan als basis gebruikt worden voor het plannen van een interculturele dag op uw school.

Global Exploration zorgt dus, in samenspraak met de school, voor de organisatie van de gehele dag. Daarnaast zorgt SGE ervoor dat de Chinese leerlingen van tevoren goed weten wat er van hen verwacht wordt, zodat ook zij presentaties kunnen voorbereiden gericht op specifieke thema’s.

Interesse? Mail naar: malou@global-exploration.nl

01/04/2019
Xplore Europe begeleider - Irene Raedts

“Xplore Europe is een prachtprogramma met een afwisseling van interculturele, toeristische, leerzame en contactrijke momenten. Eén van de hoogtepunten van afgelopen jaar was de ontmoeting met de leerlingen van Trevianum die Chinees in hun pakket hebben. Men heeft samen gesport en elkaar leren kennen door middel van dans en muziek”.