Partner - Cambodja & Vietnam

CCF Mukda Village

Een paar uur vanaf Phonm Pehn ligt CCF Mukda Village primary school. . Deze school is sinds 2018 partner van Global Exploration. Samen willen we ervoor zorgen dat de bijna 300 kinderen op een goede en veilige manier onderwijs krijgen. Bij het eerste bezoek van SGE was er duidelijk zichtbaar dat zo’n 300 jongeren les kregen in een oud huis dat omgebouwd was tot school. Gezien het gebouw de grote stroom leerlingen helemaal niet aankan heeft SGE samen met de partners ter plekken besloten deze school te ondersteunen.

01/07/2019
Bouw klaslokalen - €5.546,-

Children in Community Future Organization (CCF) zou graag willen zorgen voor twee extra klaslokalen in hun school zodat de 390 leerlingen in goede omstandigheden naar school kunnen en de leerlingen kunnen worden beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Op deze manier kan ook de school en de verschillende klaslokalen worden gebruikt om te lenen aan dorpsbijeenkomsten of andere soorten vergaderingen. Dit kan worden bewerkstelligd voor een bedrag van €5.545,80,-.

01/07/2018
Bouw lokalen - €4.960,-

De CCF Mukda school is gevestigd in een klein huis, wat momenteel niet geschikt is voor het geven van veilig onderwijs. Het doel is om met de 4.960 euro een simpel gebouw, op de grond van de CCF Mukda School, tegenover het huidige schoolgebouw te bouwen om de hygiëne en veiligheid te waarborgen. Van dit geld wordt een klein schoolgebouw gebouwd, met 4 klaslokalen, een klein kantoor en een sanitair gebouw.